Vid Gullängen strax utanför Torshälla finns nu ett härligt boende till salu.

Beskrivning

Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!

Välkomna till Gullängen 16 och en mycket stilren enplansvilla om 138 kvm fördelat på 5 rum och kök. Mycket trevlig planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum i hjärtat av huset. Generösa fönsterpartier i både kök och vardagsrum. Hög standard med parkettgolv i samtliga rum, två helkaklade badrum samt praktisk groventré/tvättstuga. Köket har en mycket bra maskinell utrustning, köksö med induktionshäll och gott om plats för större matbord. Stor friköpt tomt om 2114 kvadrat. På huset baksida finns ett inglasat uterum och på framsidan finns möjlighet till ytterligare uteplats. Fristående carport med tillhörande förråd och ytterligare mindre förråd i anslutning. Fiber finns installerat. Befriad från fastighetsavgift fram till 2032 då fastigheten är uppförd 2017.
I Gullängen bor du naturnära i ett område med närhet till badplatser i såväl Roxnäs som Mälarbaden, Mälarbadens golfklubb med restaurang, Wäsby Magasin med deras butiker. Endast fem minuter med bil in till Torshälla centrum med förskolor, skolor, matvaruaffärer, restauranger och kommunikationer in till Eskilstuna. Cykelbana finns hela vägen in till Torshälla.

Interiörbeskrivning

Hela huset har golvvärme och det ligger ett snyggt parkettgolv i samtliga rum förutom våtutrymmen som har klinkergolv. Väggarna är vitmålade förutom i hallen som är grönmålad och har en fondtapet.

Rumbeskrivningar

Hall
Entréhall med klinkergolv som övergår till parkettgolv. Här finns plats för avhängning och väggarna är grönmålade samt en fondtapet.
Sovrum
Mindre sovrum med två garderober.
Sovrum
Större sovrum med plats för dubbelsäng.
Dusch/wc
Helkaklat duschrum med klinkergolv, golvvärme, duschplats, wc, tvättställ i kommod och handdukstork.
Groventré
Praktiskt groventré/tvättstuga med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns städskåp, tvättmaskin, torktumlare, tvättho, uppgång till vindsförvaring och så finns det även en mycket bra klädkammare med goda förvaringsutrymmen.
Vardagsrum/kök
I hjärtat av huset finns vardagsrum och kök i öppen planlösning med generösa fönsterpartier i både kök och vardagsrum. Utgång från köket till det inglasade uterummet och från vardagsrummet finns det utgång till tomten och en framtida altan. Härlig köksö delar av köket och den rymliga matplatsen. Köket är utrustad med moderna vitvaror, här finns kyl, frys, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn och diskmaskin.
Sovrum
Med tre garderober.
Sovrum
Med garderober bakom skjutdörrar.
Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, badkar, tvättställ i kommod, wc och handdukstork.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Torshälla 3:17
Adress
Gullängen-16
Postnummer
64436
Ort
Torshälla

Byggnad

Byggnadsår
2017
Byggnadstyp
1-plansvilla
Boarea
138 kvm
Biarea
7 kvm
Fasad
Liggande träpanel
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump - vattenburen golvvärme
Ventilation
Frånluftsventilation
Övriga byggnader
Fristående carport med förrådsdel.

Fastighet

Tomtarea
2114 kvm
Tomttyp
Trädgårds- och naturtomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
2 446 000 kr
Markvärde
504 000 kr
Värdeår
2017
Totalt
2 950 000 kr

Driftkostnader

Uppvärmning
14 996 kr
Vatten och avlopp
5 977 kr
Renhållning
2 894 kr
Övriga kostnader
480 kr
Total driftkostnad
ca 24 347 kr/år
Antal i hushållet
4
Årlig elförbrukning
8 621 kwh
Kommentar
I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel. Övrig kostnad är serviceavtal för bredband.

Pantbrev

Totalt
3 321 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
29 Oktober 2020
Energiklass
B
Fakta
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 138kvm / 7kvm
  • Tomtarea 2114 kvm
  • Upplåtelseform Friköpt
  • Kommun Eskilstuna
  • Område Gullängen
  • Gatuadress Gullängen 16
  • Postnummer 64436
  • Fastighetsbeteckning Torshälla 3:17

Budgivning pågår
Se Budhistorik
Bud Budgivare Tidpunkt
4 600 000kr 2 21 November 17: 09
4 500 000kr 1 21 November 17: 07
4 400 000kr 2 21 November 16: 21
4 350 000kr 1 21 November 14: 15
ALLA BILDER
Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!Allt i ett plan med stor friköpt naturnära tomt!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se