Bygga nytt eller förädla befintligt hus? På Päronvägen 32 i Mälby finns nu möjligheten att förverkliga din dröm!

Beskrivning

Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!

Med högt läge och utsikt över Mälaren ligger denna fastighet som du kan välja att förädla eller varför inte bygga ett nytt hus? Kommunalt VA och fiber finns. Stor friköpt trädgårds- och naturtomt med ett flertal komplementsbyggnader. Befintligt hus rymmer 2 bra sovrum, ett lite mindre gästrum, vardagsrum med härlig täljstenskamin, kök med gott om plats för matbord och badrum. På tomten finns en bastubyggnad, spabad, grillkåta och orangeri. Endast en kort promenad ner till sjön och badplatser. Mälby, strax utanför Torshälla, ligger vackert på en udde vid Mälaren ca 4-5 km norr om Torshälla Centrum med matvaruaffärer, restauranger, apotek m.m. Bebyggelsen i området består av såväl sommarstugor som permanentboende. Här finns många strövområden och gemensamma grönområden med bl a fotbollsplan, boulebana och dansbana där det anordnas gemensamma aktiviteter. I samfälligheten finns även flera badplatser, badbryggor, båtplatser och uppläggningsplatser för båtar. Närhet till både Torshälla golfklubb och Mälarbadens golfklubb med härliga restauranger. Till Mälarbadens golfklubb och dess Sjökrog tar du enkelt båten och lägger till på deras gästbrygga. Bussförbindelse in till Torshälla och cykelbana går hela vägen från Mälby till Torshälla. Till Eskilstuna centrum är det drygt en mil och pendlar du till exempelvis Stockholm så når du E20 inom tio minuter.

Interiörbeskrivning

Välkommen in i hall där du har köket direkt till höger och innanför köket finns ett tänkt sovrum, används idag som förvaring. Till vänster från entrén finns vardagsrummet med täljstenskamin, badrum, mindre gästrum samt sovrum.

Rumbeskrivningar

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Torshälla-Mälby 6:102
Adress
Päronvägen-32
Postnummer
64436
Ort
Torshälla

Byggnad

Byggnadsår
1967, Ombyggt 1999
Byggnadstyp
1-plansvilla i vinkel
Boarea
85 kvm
Antal sovrum
2
Antal rum
4
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Torpargrund
Uppvärmning
Elvärme, luftvärmepump och täljstenskamin
Ventilation
Självdrag
Övriga byggnader
På tomten finns ett orangeri, en grillkåta, bastubyggnad och friggebod/gäststuga. Det finns även ett uthus på tomten som står i tomtgräns då halva uthuset är grannens.

Fastighet

Tomtarea
1756 kvm
Tomttyp
Trädgårds- och naturtomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Detaljplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Torshälla-Mälby GA:1 ändamål: Vägar Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 04-IM2-38/709.1 Last: Officialnyttjanderätt Tele, 04-IM2-43/400.1
Planbestämmelser
Detaljplan

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
496 000 kr
Markvärde
637 000 kr
Värdeår
1967
Totalt
1 133 000 kr
Skatt/Avgift
8498

Driftkostnader

Uppvärmning
20 600 kr
Vatten och avlopp
3 763 kr
Väg/samfällighetsavgift
2 350 kr
Renhållning
2 917 kr
Total driftkostnad
ca 29 630 kr/år
Antal i hushållet
1
Kommentar
I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel och en förbrukning på ca 12000 kWh/år. Vattenförbrukning ca 100 kbm/år. Väg/samfällighetsavgift avser: vägförening 1500 kr, sjövatten 500 kr, sommarstugeförening 200 kr, båtplats 150 kr.

Pantbrev

Totalt
1 500 250 kr

Energideklaration

Utförd
Energiklass
None
Fakta
 • Antal Rum 4 rum varav sovrum 2
 • Hustyp 1-familjs friliggande villa
 • Boarea 85kvm
 • Tomtarea 1756 kvm
 • Upplåtelseform Friköpt
 • Kommun Eskilstuna
 • Område Mälby
 • Gatuadress Päronvägen 32
 • Postnummer 64436
 • Fastighetsbeteckning Torshälla-Mälby 6:102
 • Byggnadsår 1967, Ombyggt 1999
ALLA BILDER
Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!Sjönära tomt i attraktiva Mälby, med utsikt över Mälaren!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se