Beskrivning

Nyproducerad villa med snygga val

Välkommen till en nyproducerad villa i ett plan om ca 161 kvm fördelat på 6 rum och kök på friköpt tomt. Öppen planlösning mellan det stora vardagsrummet och kök/matplats. Huvudsovrum med egen dusch/wc och klädkammare. Mindre allrum med tre sovrum i egen avdelning. Parkettgolv i hela huset förutom i våtutrymmen som har klinkergolv. I Tumbo finns förskola. Årskurs 1-9, matvaruaffär, restaurang och tågförbindelse till såväl Eskilstuna som Västerås finns i Kvicksund ca 2 km från Tumbo. Närhet till E20 och på ca 6-7 minuter tar du dig med bil till Folkesta köpcentrum.

Tomten är för närvarande grovplanerad men samtal med säljaren kan föras gällande ev extra arbeten.
Tillval som carport, altaner m.m. offereras separat.

Nu finns denna härliga villa till salu. Stora sällskapsytor i öppen planlösning med kök. Egen sovavdelning med tre sovrum och ett mindre allrum. Huvudsovrum med egen dusch/wc.

Interiörbeskrivning

Genomgående parkettgolv i hela huset förutom i våtutrymmen som har klinkergolv. Vitmålade väggar i hela huset. Huvudsovrum med egen dusch/wc och klädkammare. Stort badrum med klinkergolv och kakel på väggarna. Golvvärme i hela huset.

Hall med klinkergolv. Till höger vid hallen finns tvättavdelning/groventré med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, frånluftsvärmepump och all teknik. Vidare in i huset öppnar sig det stora vardagsrummet med öppen planlösning mot kök/matplats. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, spishäll och fläkt. Huvudsovrum med egen klädkammare och egen dusch/wc med klinkergolv, kakel på väggar, wc, tvättställ i kommod, duschplats och handdukstork. Stort badrum med klinkergolv, kakel på väggar, tvättställ i kommod, wc, duschplats, plats för badkar och handdukstork. Mindre allrum med tre sovrum i egen avdelning.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Tumbo-Husby 2:30
Adress
Tumbo-11
Postnummer
63531
Ort
Kvicksund

Byggnad

Byggnadsår
2019
Byggnadstyp
1-plansvilla i vinkel
Boarea
161 kvm
Antal sovrum
4
Antal rum
6
Fasad
Trä
Fönster
3-glas Elitfönster
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betong
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Fastighet

Tomtarea
1569 kvm
Tomttyp
Grovplanerad trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Plan
Vattenskyddsområde (1969-07-16)
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Tumbo-Husby GA:2, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Tumbo-Husby GA:6, Samfällighet: Eskilstuna Tumbo-Husby S:4

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
210
Markvärde
206 000 kr
Totalt
206 000 kr
Skatt/Avgift
2060

Energideklaration

Utförd
Energiklass
None
Fakta
  • Antal Rum 6 rum varav sovrum 4
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 161kvm
  • Tomtarea 1569 kvm
ALLA BILDER
Nyproducerad villa med snygga valNyproducerad villa med snygga valNyproducerad villa med snygga valNyproducerad villa med snygga valNyproducerad villa med snygga valNyproducerad villa med snygga valNyproducerad villa med snygga valNyproducerad villa med snygga valNyproducerad villa med snygga valNyproducerad villa med snygga valNyproducerad villa med snygga valNyproducerad villa med snygga val
Karta
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare