Nu finns ett parhus i Ekeby med hög standard bl a kök från Vedum, braskamin och helkaklade badrum.

Beskrivning

Nyproducerat parhus i två plan!

Välkommen till Västeråsvägen 168 och detta nybyggda parhus i tvåplan med nylagd gräsmatta och nyplanterad tujahäck. På entréplan finns kök, helkaklad dusch/wc, tvättavdelning med klädvård, vardagsrum med utgång till altan mot framsidan och via bibliotek finns utgång till tomten på huset baksida. I vardagsrummet finns en härlig braskamin och en snygg furutrapp upp till övre plan som rymmer tre sovrum, ett allrum och stort helkaklat badrum med klinkergolv. Friköpt lättskött trädgårdstomt, avstyckning pågår. Byggnaden är uppförd med klimatskal som lågenergihus. Befriad från fastighetsskatt i 15 år.

Rumbeskrivningar

Entréplan
Hall
Entréhall med ekparketgolv och vitmålade väggar.
Kök
Vedumkök med rostfria vitvaror från Cylinda. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Köket är utrustat med kyl, frys, varmluftsugn, spishäll, fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn.
Vardagsrum
Vardagsrummet har utgång till altan på husets framsida samt utgång till tomten på husets baksida. Ekparkett, vitmålade väggar, braskamin samt snygg trapp i vit furu upp till övre plan. Möjlighet att dela av vardagsrummet för att få ytterligare sovrum.
Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv, duschplats med takdusch och duschslang, vikbara duschväggar, wc, tvättställ i kommod, överskåp och handdukstork.
Tvättstuga/klädvård
Klinkers på golv, vitmålade väggar, städskåp, garderob, tvättmaskin, torktumlare, tvättho och ingång till klädvårdsavdelning med linneskåp och möjlighet att sätta upp hyllor.
Övre plan
Sovrum 1
Ekparkettgolv, vitmålade väggar och 4 garderober.
Sovrum 2
Ekparkettgolv, vitmålade väggar och 2 garderober.
Sovrum 3
Ekparkettgolv, vitmålade väggar och 2 garderober.
Allrum
Ekparkettgolv och vitmålade väggar.
Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv, duschplats med takdusch och duschslang, vikbara duschväggar, wc, dubbla tvättställ i kommod, överskåp och handdukstork.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Nyproduktion
1
Fastighetsbeteckning
Ekeby 3:204
Adress
Västeråsvägen-168B
Postnummer
63223
Ort
ESKILSTUNA

Byggnad

Byggnadsår
2020
Byggnadstyp
2-plans parhus
Boarea
150 kvm
Antal sovrum
3
Antal rum
5
Fasad
Trä
Fönster
3-glas isolerfönster
Tak
Papp
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Fjärrvärme och frånluftssystem
Ventilation
Frånluftsventilation
Övriga byggnader
Vidbyggd carport.

Fastighet

Tomtarea
450 kvm
Tomttyp
Grovplanerad trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Generalplan
Rättigheter
Avtalsservitut D-2020-00338128:1
Planbestämmelser
Generalplan

Pantbrev

Totalt
979 800 kr
Fakta
  • Antal Rum 5 rum varav sovrum 3
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 150kvm
  • Tomtarea 450 kvm
  • Upplåtelseform Friköpt
  • Kommun Eskilstuna
  • Gatuadress Västeråsvägen 168B
  • Postnummer 63223
  • Fastighetsbeteckning Ekeby 3:204
ALLA BILDER
Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!Nyproducerat parhus i två plan!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se