Välkommen att köpa din helt nyproducerade lägenhet i natursköna Djursta. Ellfolk Projektutveckling har nu uppfört 18 toppfräscha lägenheter med inflyttning i oktober 2021.

Beskrivning

Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!

Sista lägenheten på Hagvallavägen 16! Endast 3 lägenheter kvar i hela projektet! Samtliga på övre plan och samtliga är på 72 kvm. Nu saluförs helt nya Brf Hagvalla med 18 st lägenheter där 16 st är på 72 kvm fördelat på 3,5 rum och kök samt 2 st om 79 kvm fördelat på 4 rum och kök. Vitt designkök från Vedum med hög Brf standard och goda förvaringsmöjligheter. Rostfria vitvaror av högsta kvalité med kyl, frys, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn samt diskmaskin. Vardagsrum i öppen plan med köket och utgång till balkong. Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, spotlights i tak, tvättställ i kommod, duschplats, handdukstork samt kombinerad tvätt- och torktumlare. Sovrummen är rymliga och ljusa med ekparkett och garderober. Materialval har valts enligt Sundahus. Uppförda som lågenergihus. Samtliga lägenheter byggs som egen brandcell. Byggnaderna har verksamhetsklass 3. Tomten gränsar till Mälarvägen och är skyddad med ljudplank. Kollektivtrafik finns med hållplats vid Mälarvägen, gång och cykelvägar finns i anslutning till vägen. Uppförande av asfalterade uppfarter. Området omgärdas med staket och grindar. Cykelställ i anslutning till förråd. Planerade grönytor och häckar samt gräsytor med plantering av träd. Möjlighet till dubbla parkeringar till respektive lägenhet och förråd i fristående byggnad. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor, funderingar och/eller intresseanmälan.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Nyproduktion
1
Adress
Hagvallavägen-16C
Förening
Brf Hagvalla 2
Lägenhetsnummer
B2:2
Postnummer
63507
Ort
Eskilstuna
Månadsavgift
3 300 kr inkl. parkering.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Hagvalla 2
Antal lägenheter
18
Varav hyresrätter
0

Byggnad

Byggnadsår
2021
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
72 kvm
Antal rum
3.5
Fönster
3-glas isolerfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Övriga byggnader
Förråd i länga.

Andelstal/reparationsfond

Reparationsfond
0kr
Andel av årsavgiften
5%
Andel i förening (%)
5.496%
Fakta
  • Antal Rum 3.5 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 72kvm
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Kommun Eskilstuna
  • Område Djursta
  • Gatuadress Hagvallavägen 16C
  • Postnummer 63507
  • Månadsavgift 3 300 kr inkl. parkering.
ALLA BILDER
Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!Endast 3 lägenheter kvar! Nu erbjuds ett nytt och fräscht boende i Brf Hagvalla!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se