Rymlig trea om ca 90 kvm vid Sveaplan Markplan men ändå med balkong!

Beskrivning

Härligt läge med kort promenad till centrum!

Välkommen till Jören Vävares Gata 1A och en trevlig lägenhet med helkaklat badrum med tvättavdelning, vardagsrum med plats för både soffgruppen och matplats, rymligt kök och två stora sovrum. Vid hallen finns dessutom en gästtoalett. Från det ena sovrummet når du ut till balkongen. Mycket trivsam och stabil förening som förfogar över 17 carportar och 4 p-platser samt har en samlingslokal med dusch, wc och kök som man kan boka som bostadsrättsinnehavare. Föreningen har även ett hobbyrum, tvättstuga och cykelrum samt en trivsam innergård med gräsytor och sällskapsytor. Här bor du med närhet till allt. Du har Sveaplans centrum runt hörnet med matvaruaffär, apotek, vårdcentral och Friskis & Svettis samt med närhet till såväl Gamla stan, Eskilstuna centrum med dess nöjesliv, butiker och restauranger, Mälarsjukhuset och härliga Djurgården med fina promenadstråk. Med en kort promenad tar du dig även till centralstation och högskolan (som blir Universitet 2022).

Rumbeskrivningar

Hall
Ljus och rymlig med gott om plats för avhängning, Här ligger ett klinkergolv som övergår i laminatgolv och väggarna är målade i vitt.
Vardagsrum
Med plats för såväl soffgrupp som matsalsbord. På golvet ligger det parkett och väggarna är vitmålade.
Kök
Stort och rymligt kök med matplats, laminatgolv, vitmålade väggar och utrustat med kyl, frys, varmluftsugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll och fläkt.
Sovrum
Med parkettgolv, vitmålade väggar, en liten fondväggsdel och garderober.
Sovrum
Innanför köket finns ett bra sovrum med gott om plats för dubbelsäng, garderober, laminatgolv, vitmålade väggar och utgång till balkongen.
Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, duschplats, handdukstork, tvättställ i kommod, wc och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.
Toalett
Vid hallen finns en gästtoalett med klinkergolv, vitmålade väggar, wc och tvättställ i kommod.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Jören-Vävares-Gata-1A
Förening
Brf Spjutet 16
Lägenhetsnummer
4291-001-0013
Postnummer
63341
Ort
ESKILSTUNA
Månadsavgift
4 159 kr Inkl VA och kabel-TV

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Spjutet 16
Antal lägenheter
24
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Ansluten till kabelnät via ComHem.
Bredband via två olika leverantörer, 3 hål i väggen ComHem samt Fiber via Tele 2.
Parkering
Föreningen har 17 carportplatser med eluttag (separat kö via föreningen) och 4 p-platser (separat kö).
Allmänt om föreningen
Föreningens egendom omfattar fastigheten Spjutet 16 med adress Jören Vävares gata 1 A+B i Eskilstuna kommun. Fastigheten är uppförd 1982 och har en lägenhetsfördelning enligt följande:
1 lgh om 2 rum och kök
13 lgh om 3 rum och kök
7 lgh om 4 rum och kök
3 lgh om 5 rum och kök

Byggnad

Byggnadsår
1982
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
90 kvm
Antal rum
3
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
Det finns ett stort källarförråd om ca 8 kvm, tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd och samlingslokal som går att hyra för medlemmarna.

Driftkostnader

El
3 000 kr
Total driftkostnad
ca 3 000 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
Avser hushållsel och är schablonberäknad.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
16 Oktober 2020
Energiklass
E

Andelstal/reparationsfond

Reparationsfond
0kr
Andel av årsavgiften
0%
Andel i förening (%)
3.76%
Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 90kvm
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Kommun Eskilstuna
  • Område Sveaplan
  • Gatuadress Jören Vävares Gata 1A
  • Postnummer 63341
  • Månadsavgift 4 159 kr Inkl VA och kabel-TV
ALLA BILDER
Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!Härligt läge med kort promenad till centrum!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se