Underbar tvårummare med kvadratmeterna på rätt ställe. Generös takhöjd och stor balkong med utsikt över ån!

Beskrivning

Tvåa med fantastisk å-utsikt!

Nu saluförs en mycket fin tvåa mitt i centrum med trevlig utsikt över Eskilstunaån. Bostaden ligger strategiskt på våning 2 av 5 i huset med balkong ut mot ån, här kan du sitta och njuta av utsikten. Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Hela bostaden har genomgående ekparkettgolv. I bostaden finns också en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Stilrent kök med moderna vitvaror och bra arbetsytor. En perfekt bostad för dig som vill bo i ett nytt och modernt hem med Eskilstuna centrum alldeles utanför dörren.

På Kyrkogatan 1E bor du i en modern byggnad från 2016, nära det mesta. Längs gatan hittar du butiker, restauranger och mysiga caféer. Gågatan ligger alldeles intill med ett utbud av butiker, nöjesaktiviteter, restauranger och barer. På promenadavstånd når du nya Högskolan och Eskilstuna centralstation där man snabbt tar sig till Stockholm C.

Välkommen på visning!

Interiörbeskrivning

Entré till hall med klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter vid hatthylla och garderob. Redan här slås man av den generösa takhöjden och det härliga ljus som flödar från de stora fönsterpartierna. Vidare in i lägenheten ligger ekparkett i hela bostaden och väggarna är målade i vitt. Badrummet som ligger direkt till höger vid hallen är helkaklat och har klinkergolv med elburen golvvärme. Badrummet är utrustat med tvättställ i kommod, wc och duschhörna med vikbara klarglasväggar. Badrummet är förberett för egen tvättmaskin om så önskas. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Yteffektiv köksdel med relativt gott om arbetsyta och förvaring. Laminatbänkskiva med motiv av antracitgrå sten och ovan bänkskiva ett snyggt grått stavkakel. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och centralstyrd (tyst) fläkt. Från vardagsrummet kommer du ut på den stora balkongen med härlig utsikt över den glittrande Eskilstunaån och vidare bort mot de vackra byggnaderna i Gamla stan. Sovrum med samma utsikt som balkongen.

Rumbeskrivningar

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kyrkogatan-1E
Förening
Brf Rådhusbron
Lägenhetsnummer
5-3324-1-4123-2
Postnummer
63219
Ort
ESKILSTUNA
Månadsavgift
2 567 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV (grundutbud).

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Rådhusbron
Antal lägenheter
68
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
4
TV och bredband
Kollektivt avtal för kabel-tv finns. Grundutbud ingår i månadsavgiften.
Snabbt bredband (fiber/LAN) finns installerat. Leverantör: Telia.
Parkering
Föreningen har inga egna parkeringsplatser med det finns ett flertal centralgarage och parkeringsplatser i närområdet med platser att hyra.
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Vittnet 1 i Eskilstuna som färdigställdes 2016. Byggnaden ligger precis intill Eskilstunaån och Gamla staden och består av 68 lägenheter och 4 lokaler i markplan. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i IF Skadeförsäkring. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg för bostadsrättshavare. Observera att denna inte ersätter hemförsäkringen.

Byggnad

Renoveringar
Föreningen har en tvättstuga i markplan. Det finns utrymmen där man har möjlighet att låsa in cykel och barnvagn. Föreningen har en separat byggnad för sopsortering.
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
44 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden
Föreningen har en tvättstuga i markplan. Det finns utrymmen där man har möjlighet att låsa in cykel och barnvagn. Föreningen har en separat byggnad för sopsortering.

Driftkostnader

El
2 400 kr
Total driftkostnad
ca 2 400 kr/år
Antal i hushållet
1
Kommentar
Avser hushållsel och är schablonberäknad.

Andelstal/reparationsfond

Reparationsfond
0kr
Andel av årsavgiften
0%
Andel i förening (%)
1%
Fakta
  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 44kvm
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Kommun Eskilstuna
  • Område Centrum
  • Gatuadress Kyrkogatan 1E
  • Postnummer 63219
  • Månadsavgift 2 567 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV (grundutbud).
ALLA BILDER
Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!Tvåa med fantastisk å-utsikt!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se