Nu erbjuds en mycket yteffektiv lägenhet i kvarteret Nätet på Norr med närhet till bl a Stiga Sports Arena.

Beskrivning

Högt läge med fri utsikt!

Välkommen till Norrgärdesgatan 12 och denna moderna och påkostade trerummare på sjätte våningen med utsikt över takåsar. Lägenheten är i toppskick med generös takhöjd och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Gott om förvaringsmöjligheter i såväl garderober som dubbla klädkammare. Här bor man attraktivt och centralt med matbutiker och restauranger i närområdet. Munktellbadet samt Stiga Sports Arena är endast ett stenkast bort och Eskilstuna Centrum ligger inom bekvämt gångavstånd, där finner du mängder av restauranger, nöjesliv och butiker samt även vårt blivande Universitet som idag är högskola. Stor balkong med underbart solläge och utsikt över vackra Eskilstuna! Måste upplevas på plats. Brf Gjuteriet i Eskilstuna är en nyare förening med bra avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat möjlighet till garage och i månadsavgiften ingår värme, tv/ip-telefoni/bredband och filterbyte (köksfläkt) 2 ggr/år. Avgiften sänktes vid årsskiftet 2020/2021 med 4,5 %.

Rumbeskrivningar

Hall
Välkomnade hall med klinkergolv och ljust målade väggar. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring i flera garderober.
Kök
Modernt kök i öppen planlösning och släta luckor i gråa kulörer. Arbetsbänk i mörk laminat. Köket är utrustat med kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn samt helintegrerad diskmaskin. Vitpigmenterad tvåstavs ekparkett med ljust målade väggar.
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Utgång till balkongen. Den öppna känslan och fantastiska ljusinsläppet från flertal fönsterpartier ger en härlig känsla i rummet!
Sovrum 1
I det stora sovrummet får du plats med en större dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter med klädkammare i anslutning till sovrummet. Vitpigmenterad ekparkett med ljust målade väggar.
Sovrum 2
Stor fönsterparti med fantastisk ljusinsläpp. Vitpigmenterad ekparkett med ljust målade väggar.
Badrum
Helkaklat badrum i vitt med grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med duschplats, wc, tvättställ i kommod, praktisk arbetsbänk med tvättmaskin och torktummlare från Siemens under och bra förvaring i överskåp.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Norrgärdesgatan-12
Förening
Brf Gjuteriet i Eskilstuna
Postnummer
63360
Ort
ESKILSTUNA
Månadsavgift
3 544 kr I avgiften ingår värme och grundutbud av tv-kanaler samt bredband. Avgiften är 3544kr/månad inklusive obligatoriska tillägg på bredband och filterbyte. Se info under förening. Varje enskild lägenhet debiteras för sin egen vattenförbrukning.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Gjuteriet i Eskilstuna
Antal lägenheter
98
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
TV: Telia Sverige AB, TV-paket Lagom ingår i avgiften.
Internet: Telia Sverige AB, 100/100 Mbit ingår i avgiften.
Föreningen har ett gruppavtal gällande bredband samt att filterbyte ingår i uppgiven månadsavgift. Dessa kan justeras efter avtal. För närvarande är dessa 229 kr för bredband samt 71 kr för filterbyte. Filterbyte 2ggr/år.
Renoveringar utförda och planerade
Det är inga renoveringar planerade i dagsläget.
Föreningen planerar att göra iordning på innergården.

Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar i nuläget.
Parkering
Separat kösystem till föreningens garageplatser (40 st) som kostar 800 kr/mån.
Smidig parkering i området med månadsbiljett för ca 400 kr/mån. Detta sker ej via föreningen.
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheterna Nätverket 1 och 3 med adresserna Norrgärdesgatan 6 och 12. Det är en äkta bostadsrättsförening med 98 lägenheter i Eskilstuna. Föreningen bildades år 2017. Fastigheterna bebyggdes 2017 - 2018 och består av 2 flerbostadshus..
Soprum och barnvagnsrum i intilliggande miljöhus

Läs gärna mer om föreningen på: http://magnoliabostad.se/portfolio/gjuteriet/

Byggnad

Byggnadsår
2018
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
63 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX

Driftkostnader

El
3 000 kr
Total driftkostnad
ca 3 000 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Avser hushållsel och är schablonberäknad.

Andelstal/reparationsfond

Reparationsfond
0kr
Andel av årsavgiften
0%
Andel i förening (%)
0.01245%
Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 63kvm
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Kommun Eskilstuna
  • Område Norr
  • Gatuadress Norrgärdesgatan 12
  • Postnummer 63360
ALLA BILDER
Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!Högt läge med fri utsikt!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se