Nu erbjuds en mycket yteffektiv lägenhet i kvarteret Nätet på Norr med närhet till bl a Stiga Sports Arena.

Beskrivning

Yteffektiv lägenhet på populära Norr

Välkommen till Norrgärdesgatan 12 och denna yteffektiva lägenhet om ca 33 kvm. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier och generös balkong om ca 12 kvm. Väl tilltagen takhöjd om 2,7 m. Bra sovalkov och ett rejält helkaklat badrum med duschplats, wc, tvättställ i kommod och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Stilrent Marbodalkök med plats för matbord och stolar. Brf Gjuteriet i Eskilstuna är en nyare förening med bra avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat möjlighet till garage och i månadsavgiften ingår värme, tv/ip-telefoni/bredband och filterbyte (köksfläkt) 2 ggr/år. Avgiften sänktes vid årsskiftet 2020/2021 med 4,5 %. Här bor du med närhet till Stiga Sports arena, Munktellstaden och Munktellbadet, Med en kort promenad kommet du till Eskilstuna centrum, med restauranger, butiker, vårt blivande Universitet som idag är högskola samt centralstationen.

Rumbeskrivningar

Hall
Med snyggt klinkergolv och avhängningsmöjlihgeter direkt till vänster. Längre in i hallen ligger ett ekparkettgolv och väggarna är ljust målade. Här finns även platsbyggda garderober med gott om förvaringsmöjligheter.
Kök
I öppen planlösning med vardagsrummet finns köket som har ekparkettgolv och ljust målade väggar. Köket är ett Marbodalkök med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, integrerad diskmaskin och kyl/frys.
Vardagsrum
I öppen planlösning med köket finns vardagsrummet med stora fönsterpartier ut mot den väl tilltagna balkongen. Samma ekparkett i vardagsrummet som i övriga lägenheten. Balkongen är belägen i norrläge vilket gör att lägenheten håller sig aningen svalare under sommarens varma dagar.
Badrum
Det helkaklade badrummet har klinkergolv med golvvärme, wc, tvättställ i kommod, duschplats med vikbara dörrar i glas, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Norrgärdesgatan-12
Förening
Brf Gjuteriet i Eskilstuna
Postnummer
63360
Ort
ESKILSTUNA
Månadsavgift
2 212 kr inkl tv, vatten, värme, IP-telefoni och fiberbredband.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Gjuteriet i Eskilstuna
Antal lägenheter
98
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
TV: Telia Sverige AB
Internet: Telia Sverige AB
Parkering
Separat kösystem till föreningens garageplatser (40 st).
Smidig parkering i området med månadsbiljett.
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheterna Nätverket 1 och 3.
Soprum och barnvagnsrum i intilliggande miljöhus

Läs gärna mer om föreningen på: http://magnoliabostad.se/portfolio/gjuteriet/

Byggnad

Byggnadsår
2018
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
33 kvm
Antal rum
1
Fönster
3-glas isolerfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
Till lägenheten hör ett förråd.

Driftkostnader

El
2 400 kr
Total driftkostnad
ca 2 400 kr/år
Antal i hushållet
1
Kommentar
Avser hushållsel.

Andelstal/reparationsfond

Reparationsfond
0kr
Andel av årsavgiften
1%
Andel i förening (%)
0.70099%
Fakta
  • Antal Rum 1 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 33kvm
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Kommun Eskilstuna
  • Område Norr
  • Gatuadress Norrgärdesgatan 12
  • Postnummer 63360
ALLA BILDER
Yteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära NorrYteffektiv lägenhet på populära Norr
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se