Nu ges chansen att förvärva en lägenhet om 64 kvm i populära Stenby.

Beskrivning

Modernt boende med egen uteplats!

Välkommen till Silvervägen 69B. En exklusiv lägenhet med påkostade materialval och vattenburen golvvärme i båda planen. Helkaklat badrum. Bostaden består av 3 rum och kök varav 2 sovrum, bägge sovrummen finns på övervåningen. Förråd i separat byggnad. Modernt kök med stenskiva av komposit, rostfria vitvaror och liten vinkyl. Badrummet ligger på entréplan och består av duschplats, tvättställ, belyst spegel, wc, dessutom tvättmaskin placerade under arbetsbänken. Många snygga detaljer såsom stenskiva i komposit i kök, fönsterbänkar i sten, takfönster i hallen på övervåningen mm. Fiber finns. En parkeringsplats följer lägenheten. En perfekt lägenhet för dig som vill bo i ett nyproducerat radhus beläget i ett mycket populärt område. I Stenby Ängar bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, matbutik, förskolor, skolor och bra kommunikationer. Busshållplats precis utanför området.

Rumbeskrivningar

Entréplan
Hall
Välkomnande entréhall med ljust klinker på golvet. Här finns avhängningsmöjligheter. En snygg skärmvägg i glas skärmar av hallen från köket.
Kök
Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och har släta luckor på väggskåpen. Köket är utrustat med kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll, inbyggd diskmaskin och integrerad köksfläkt. Här finns plats för ett matbord vid skärmväggen mot hallen. Väggarna är ljusa och på golvet ligger mörkbetsad ekparkett.
Vardagsrum
Vardagsrum med stora fönster ger härligt ljusinsläpp till rummet, väggarna är ljusa och på golvet ligger mörkbetsad ekparkett. Altandörren i helglas leder dig ut till altan.
Badrum
Helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg, specialdesignat tvättställ, wc, belyst spegelskåp. Här finns även värmepumpen som värmer lägenheten samt tvättmaskin snyggt integrerade under arbetsbänken.
Övre plan
Sovrum
Ett lite större sovrum med mörkbetsad ekparkett på golvet, ljusa väggar och garderober längs ena kortväggen.
Sovrum
Sovrum 2 är något mindre med samma utrustning som i det större sovrummet.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Silvervägen-69B
Förening
Brf Stenby ängar syd i Eskilstuna
Lägenhetsnummer
29
Postnummer
63234
Ort
ESKILSTUNA
Månadsavgift
2 543 kr inkl vatten och parkering.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Stenby ängar syd i Eskilstuna
Varav hyresrätter
0

Byggnad

Byggnadsår
2020
Byggnadstyp
2-plans radhus
Boarea
64 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas isolerfönster
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump

Driftkostnader

Uppvärmning
10 159 kr
Renhållning
2 894 kr
Total driftkostnad
ca 13 053 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
4 552 kwh
Kommentar
I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.

Andelstal/reparationsfond

Reparationsfond
0kr
Andel av årsavgiften
0%
Andel i förening (%)
4.8595%
Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 64kvm
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Kommun Eskilstuna
  • Område Stenby
  • Gatuadress Silvervägen 69B
  • Postnummer 63234
  • Månadsavgift 2 543 kr inkl vatten och parkering.
ALLA BILDER
Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!Modernt boende med egen uteplats!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se