Med balkong i ostört läge ligger denna lägenhet ett stenkast från centrumkärnan.

Beskrivning

Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!

Välkommen till Tegelbruksgatan 5 och denna mysiga lägenhet om ca 38 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum/sovrum. Stora härliga fönster ger ett skönt ljus in i lägenheten som präglas av ljusa färger. Rymlig balkong med sol från morgon till sen eftermiddag. Den öppna planlösningen har ett kök med generösa arbetsytor, härlig köksö med plats att sitta runt, vardagsrum/sovrum med gott om plats för såväl soffa som säng. Nyrenoverat badrum med kakel och klinkergolv hösten 2020, gjordes efter stambyte. Stabil förening med god ekonomi och låg månadsavgift! Här bor du billigt med närhet till det mesta. Endast en kort promenad ner till Eskilstuna centrum med shopping, restauranger och uteliv samt även närhet till centralstation, resecentrum och högskolan. I närområdet finns matvarubutik, pizzerior, Krekolas körskola och restauranger. Välkommen på visning!

Rumbeskrivningar

Hall
Med garderober och avhängningsmöjligheter. Vitmålade väggar och trägolv.
Vardagsrum/sovrum
Med garderober, vitmålade väggar, trägolv och utgång till balkong med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Plats för såväl soffa som dubbelsäng.
Kök
Med högblanka, släta skåpluckor, bänkskiva i ek och kakel ovanför bänkskiva. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, varmluftsugn, spishäll och fläkt. Här finns även en köksö med förvaring.
Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, duschplats med snygg vikvägg, vägghängd wc, handdukstork och tvättställ i kommod.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Tegelbruksgatan-5
Förening
Brf Formannen 1
Lägenhetsnummer
503-021
Postnummer
63228
Ort
ESKILSTUNA
Månadsavgift
2 168 kr

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Formannen 1
Antal lägenheter
21
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
1
TV och bredband
TV via ComHem, bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget.
Renoveringar utförda och planerade
2020 Stambyte
2019 Takbyte
2018 Fastighetsspolning
2018 Ny torktumlare
2018 Utbyte av värmeväxlare
2016 Måleriarbeten
2015 Justering värmesystem
2014 Ventilationsrensning
2014 Pumpbyten
2014 Dörrbyte markisaffär
2012 Dräneringsarbete
2012 Termostatbyte
2012 Målning trapphus
2011 Elinstallationer
2010 Anslutning fjärrvärme
2009 Säkerhetsdörrar
2009 Nya tvättmaskiner
2005/2006 Rörinfodringar av avloppsledningar (relining)
2005/2006 Renovering balkonger
1994/1995 Byte av kallvattenrör
1988 Fönsterbyte
Parkering
Det finns parkeringsplatser med elstolpe, 100 kr/mån. Separat kö.
Allmänt om föreningen
Föreningens fastighet omfattar 21 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt 1 lokal upplåten med hyresrätt. Fastighetens registerbeteckning är Formannen 1. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Protector via Redovisarna ABs gruppförsäkring. Styrelsens policy för andrahandsuthyrning är att följa bostadsrättslagen.

Byggnad

Byggnadsår
1960
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
38 kvm
Antal rum
1
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Driftkostnader

El
3 000 kr
Total driftkostnad
ca 3 000 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Avser hushållsel och är schablonberäknad.

Andelstal/reparationsfond

Reparationsfond
0kr
Andel av årsavgiften
0%
Andel i förening (%)
0%
Fakta
  • Antal Rum 1 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 38kvm
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Kommun Eskilstuna
  • Område Nyfors/Centralt
  • Gatuadress Tegelbruksgatan 5
  • Postnummer 63228
  • Månadsavgift 2 168 kr
ALLA BILDER
Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!Härlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se