Nu har du möjlighet att förvärva en extremt yteffektiv trerummare i ett av Eskilstunas i särklass mest eftertraktade områden vid Tunavallen. Modern fastighet med hiss direkt från markplan.

Beskrivning

Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!

Välkommen hem! Stor inglasad balkong som kan nyttjas stora delar av året. Helkaklat badrum med ny duschkabin deluxe, klinkergolv och egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare (2020). Två bra sovrum, ett större med plats för dubbelsäng och ett mindre som lämpar sig sig perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Attraktiva Tunavallsområdet ligger mycket centrumnära fast ändå lugnt och skönt. Bra läge för pendlare då man har centralstationen endast några få minuters promenad bort. Även kort promenadavstånd till Högskolan, gymnasieskolor och Eskilstuna centrum med restauranger, nöjesliv och affärer. Man har även nära till Parken Zoo och köpcentrat Tuna Park samt rekreation i motionspåren i Kronskogen.

Interiörbeskrivning

Välkomnande hall med klinkergolv som övergår i ekparkettgolv som är genomgående i hela lägenheten sånär som på badrummet som har klinkergolv. Två bra sovrum finner du innan du kommer fram till vardagsrum och kök i öppen planlösning. I hallen finns en praktisk klädkammare. Badrummet som är helkaklat har en ny duschkabin deluxe och egen tvättavdelning. Från vardagsrummet kommer du ut på den stora inglasade balkongen.

Rumbeskrivningar

Hall
Innanför dörren ligger det klinkergolv som övergår till ekparkettgolv. I hallen finns två garderober, linneskåp och städskåp. I hallen finns även en praktisk klädkammare. Inre möblerbar hall med plats för byrå eller sideboard.
Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv, vägghängd wc, tvättställ i kommod, duschkabin deluxe (2020) och egen tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare (2020) och avlastningsbänk.
Sovrum
Lite större sovrum med plats för dubbelsäng. Ekparkettgolv och ljusa väggar.
Sovrum
Ett lite mindre sovrum med ekparkettgolv och ljusa väggar.
Vardagsrum
Här har du bostadens hjärta med den sociala och öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Ekparkettgolv, ljusa väggar, en fondtapet och utgång till den stora inglasade balkongen,
Kök
Stilrent kök med gott om bänkytor och skåpsförvaring. Köket är utrustat med kyl, frys, spishäll (2020), fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och diskmaskin (2020).

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Tunavallsgränden-6
Förening
Brf Skjutvallen
Lägenhetsnummer
5-3288-6-1202
Postnummer
63224
Ort
ESKILSTUNA
Månadsavgift
4 307 kr Inkl värme, VA och ComHem.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Skjutvallen
Antal lägenheter
52
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Kabel-TV från ComHem och bredband från ComHem och Stadsnätet.
Parkering
52 bilparkeringsplatser plus gästparkeringar.
Allmänt om föreningen
Brf Skjutvallen består av 2 hus med adresserna Tunavallsgränden 6 och 8. Husen färdigställdes 2006 och innehåller 52 lägenheter fördelat på 14 st 2:or, 30 st 3:or och 8 st 4:or. Det finns 52 bilparkeringsplatser som kan hyras av föreningen, plus gästparkeringar tillsamman med Brf Banvallen med adresserna Tunavallsgränden 10 och 12. Cykelförråd och soprum med källsortering.

Byggnad

Byggnadsår
2006
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
73.5 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas isolerfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
I markplan finns ett förråd som tillhör lägenheten.

Driftkostnader

El
3 600 kr
Total driftkostnad
ca 3 600 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Avser hushållsel och är schablonberäknad.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
14 September 2018
Energiförbrukning
118 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
E
Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 73.5kvm
  • Upplåtelseform BR
  • Kommun Eskilstuna
  • Område Tunavallen
  • Gatuadress Tunavallsgränden 6
  • Postnummer 63224
  • Månadsavgift 4 307 kr Inkl värme, VA och ComHem.
ALLA BILDER
Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!Välplanerad 3-rummare med ett av Eskilstunas bästa lägen!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se