Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!

Guldvingestigen-16, Näshulta-Österby, Näshulta

Utgångspris: 850 000kr

Beskrivning

Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!

I populära Näshulta-Österby där du finner både fritidshus och permanentboende ligger detta lilla hus.

Välkomna till detta hus i Näshulta-Österby fritidshusområde. Huset används för permanent boende och här finns även en fristående bastubyggnad. Trevligt och idylliskt fritidshusområde med barnvänligt bad, båtplats, fotbollsplan och boulebana i området. Huset rymmer tre sovrum varav ett lite mindre där kyl och frys står i nuläget samt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Kommunalt V/A är planerat för området. Idag finns sluten tank om 3 kbm och djupborrad brunn för vatten. Näshulta-Österby fritidshusområde ligger endast ca 15 minuter från Eskilstuna. Friköpt tomt om ca 1793 kvm.

Interiörbeskrivning

Välkommen in i hall med laminatgolv. Direkt till vänster har du ett sovrum med laminatgolv. Vidare in finner du nästa sovrum även det med laminatgolv samt garderober bakom draperi. Dusch/Wc med klinkergolv och kaklade väggar, wc, tvättställ, duschplats och tvättmaskin. Mindre sovrum med plastmatta, används idag ej som sovrum, där inne står kyl och frys. Kök med plastmatta och öppen plan mot vardagsrum med plastmatta och utgång till altan. Köket är utrustat med diskmaskin, spis och fläkt.

Fakta om bostaden

Hustyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Näshulta-Österby 5:22
Adress
Guldvingestigen-16
Postnummer
63517
Ort
Näshulta

Byggnad

Byggnadsår
1975
Byggnadstyp
1-plansvilla i vinkel
Boarea
67 kvm
Biarea
3 kvm
Antal sovrum
2 - 3
Antal rum
4
Fasad
Trä
Fönster
2-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betongsten
Tak
Betongpannor
Uppvärmning
Luftvärmepump och eluppvärmning
Övriga byggnader
På tomten finns en bastubyggnad uppförd 2012.

Fastighet

Tomtarea
1793 kvm
Vatten och avlopp
Vatten via djupborrad brunn, ca 90 m. Enskilt avlopp
Plan
Byggnadsplan (1973-09-28)
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Näshulta-Österby GA:2, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Näshulta-Österby GA:3, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Näshulta-Österby GA:4, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Näshulta-Österby GA:5

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
336 000 kr
Markvärde
223 000 kr
Värdeår
1975
Totalt
559 000 kr
Skatt/Avgift
4192

Driftkostnader

El
20 338 kr
Vatten och avlopp
4 000 kr
Vägavgifter
3 000 kr
Renhållning
2 855 kr
Total driftkostnad
ca 30 193 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
13 364 kwh
Kommentar
VA avser slamtömning.

Pantbrev

Totalt
534 300 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
29 Maj 2019
Energiklass
F
Fakta
  • Antal Rum 4 rum varav sovrum 2 - 3
  • Hustyp Fritidshus
  • Boarea/Biarea 67kvm / 3kvm
  • Tomtarea 1793 kvm
ALLA BILDER
Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!Bo permanent eller ha som ett bra fritidshus på stor friköpt tomt!
Karta
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se