Strax utanför Eskilstuna och med närhet till Hyndevadsån som tar dig ut på Hjälmaren ligger detta fina fritidshus.

Beskrivning

Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.

Välkommen till Wirgins väg 17 och detta välvårdade fritidshus med välskött trädgård och flertalet planteringar. Huvudbyggnad med vardagsrum och kök i öppen planlösning. I vardagsrummet finns en härlig täljstenskamin. Vidare finns sovrum med garderobsvägg och ytterligare ett rum finns vid hallen. Här kan man göra ett badrum när kommunalt VA kommer. Förrådslänga med snickarbod, gästrum och helkaklat dusch/wc rum med separett, duschplats och tvättställ i kommod. Vattenreningsfilter m.m. finns på baksidan av förrådslängan. Säljs med inventarier som säljaren inte tar med sig. Möjlighet till båtplats. Närsjö är ett av Eskilstuna kommuns absolut äldsta sommarstugeområden. Området omfattar 84 fastigheter (varav 6 st är fast boende) och ligger vackert beläget vid Hyndevadsån. Under sommarmånaderna flyttar många ut till sina stugor för att leva ett enklare och mer naturnära liv än vad vintern ger möjlighet till. De boende i samfälligheten sköter tillsammans om vägnät, dansbana, fotbollsplan, badstrand, båtbryggor m.m.

Rumbeskrivningar

Hall
Med ljust parkettgolv, tapet på väggarna och förvaring bakom skjutbara dörrar.
Rum
Här kan man göra ett badrum när kommunalt VA kommer.
Kök
Med ljust parkettgolv, tapet på väggarna, vitt kakel ovanför arbetsbänk. Köket är utrustat med kyl/frys, spis med ugn och häll, fläkt.
Vardagsrum
I öppen plan med köket och samma ljusa parkettgolv, tapet på väggarna och en härlig täljstenskamin.
Sovum
Med parkettgolv, tapet på väggarna och en garderobsvägg med praktiskt elfasystem inbyggt.

Fakta om bostaden

Hustyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Närsjö 1:94
Adress
Wirgins-väg-17
Postnummer
63513
Ort
Eskilstuna

Byggnad

Byggnadsår
1988
Byggnadstyp
Fritidshus
Boarea
45 kvm
Antal sovrum
1
Antal rum
2
Fasad
Trä
Fönster
Elit MB duo
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Torpargrund och plintar
Uppvärmning
Luftvärmepump och täljstenskamin
Övriga byggnader
Förrådslänga med snickarbod, gästrum, helkaklat dusch/wc rum med separett, duschplats och tvättställ i kommod. Vattenreningsfilter m.m. finns på baksidan av byggnaden.
Gäststuga som används som förråd.

Fastighet

Tomtarea
958 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Kommunalt/enskilt sommarvatten. Avlopp saknas
Plan
Områdesbestämmelse Vattenskyddsområde
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Närsjö GA:2 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Grönområden, Bad- och/eller båtanläggning
Planbestämmelser
Områdesbestämmelse Vattenskyddsområde

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
425 000 kr
Markvärde
272 000 kr
Värdeår
1988
Totalt
697 000 kr
Skatt/Avgift
5228

Driftkostnader

Uppvärmning
7 132 kr
Vatten och avlopp
1 260 kr
Vägavgifter
1 800 kr
Renhållning
1 200 kr
Försäkring
2 125 kr
Total driftkostnad
ca 13 517 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
I uppvärmningskostnaden ingår även hushållslél, Samfällighetsavgift till Närsjö Villaförenings Samfälligheter. VA är latrintömning 5 ggr/år. Renhållning under säsong.

Pantbrev

Totalt
400 000 kr

Energideklaration

Utförd
Behövs inte
Fakta
  • Antal Rum 2 rum varav sovrum 1
  • Hustyp Fritidshus
  • Boarea 45kvm
  • Tomtarea 958 kvm
  • Upplåtelseform Friköpt
  • Kommun Eskilstuna
  • Område Närsjö
  • Gatuadress Wirgins väg 17
  • Postnummer 63513
  • Fastighetsbeteckning Närsjö 1:94

Budgivning pågår
Se Budhistorik
Bud Budgivare Tidpunkt
1 400 000kr 2 05 Maj 16: 49
1 350 000kr 1 05 Maj 16: 46
1 325 000kr 2 05 Maj 08: 45
1 300 000kr 3 04 Maj 18: 39
1 250 000kr 2 04 Maj 13: 36
1 185 000kr 1 04 Maj 12: 36
ALLA BILDER
Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.Mycket välvårdat och fint fritidshus i Natursköna Närsjö.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Reg. Fastighetsmäklare

072-3736651

thomas@maklareforslof.se